Saturday, April 08, 2006

Wat is waar? (2)

Toevallig of niet, ook een bekend Nederlands weblog besteedt deze maand uitgebreid aandacht aan 9-11. Alles in het Nederlands uitgelegd, maar met vele links naar veel authentiek materiaal, onder andere op de Amerikaanse televisie uitgezonden live beelden die later nooit meer werden uitgezonden. Er blijkt een groot aantal zwakke punten te zitten in de officiƫle lezing van de gebeurtenissen, zoals:

• Het feit dat de wijze waarop de drie WTC gebouwen instorten inconsistent is met de officiele verklaring
• Het feit dat er op de Pentagon crashsite geen aanwijzingen zijn terug te vinden dat er daadwerkelijk een Boeing invloog (zie ook Pentagon Research)
• Het feit dat er op de Shanksville Pennsylvania crashsite geen aanwijzingen zijn terug te vinden dat er daadwerkelijk een Boeing neerstortte
De verspreking van de eigenaar van het WTC, die toegeeft dat gebouw WTC7 moedwillig is opgeblazen (wist u dat er 3 WTC torens zijn ingestort die dag?)
• Het feit dat 7 van de 19 kapers nog in leven blijken te zijn
• De totale, schijnbaar moedwillige ontregeling van de luchtverdediging zodat de vliegtuigen ongestoord hun gang konden gaan

Andere sites met veel materiaal en links naar originele nieuwsbronnen zijn bijvoorbeeld 911review en reopen911. Maar er zijn er nog vele andere.

De uitdaging is om al het materiaal dat via deze sites toegankelijk wordt gemaakt zo neutraal mogelijk te lezen. Dat is moeilijk, omdat bijna iedereen zijn oordeel over de gebeurtenissen al volledig heeft gevormd.

Ik zal er verder over ophouden, u bent vast intelligent genoeg uw eigen oordeel te vellen.